BEYKOZ İSHAKLISPOR, SİLİVRİSPOR MAÇINI ÇOK ÖNEMSİYOR

Nesine 3.Lig 2.Grununda mücadele eden Beykoz İshaklıspor geride kalan hafta sonunda deplasmanda oynadığı Kelkit Hürriyetspor müsabakasından aldığı galibiyetle ilk puanını da hanesine yazdırmış oldu.

BEYKOZ İSHAKLISPOR, SİLİVRİSPOR MAÇINI ÇOK ÖNEMSİYOR
04 Ekim 2024 - 17:11
Bordo-Mavili ekipte Teknik Direktör İbrahim Cezayir, çok önemli bir kırılma anı yaşadıklarına vurgu yaparken alınan 3 puanın takım üzerindeki etkisinin büyük olduğunu söyledi.

Onuksports Kelkit Hürriyetspor müsabakasından sonra görüşlerini aktaran İbrahim Cezayir şu ifadelere yer verdi ;

" Stratejik olarak büyük öneme sahip Kelkit maçında kaybetmemenin önemini kazanmanın da çok değerli olduğunu biliyorduk. İki haftadır eksik kalarak oynadığımız maçlarda ki mücadelemiz üst seviyedeydi oyun gücümüzü artırma ihtiyacımız vardı. Takım savunmamızdaki eksiklerimizi giderip bu maçta daha iyi savunma aksiyonları çıkardık. Rakip alanda hareketlenme isteğimiz ve daha senkronize ataklar yapma düşüncemizi geliştirdik. Deplasman maçını kazanmak çok önemliydi. En büyük hedefimiz, oyunumuz ve mücadelemiz, ilerisi için gelecek vaat etmeli, bunun için çok çalışıyoruz. Tüm takımımıza yaşattıkları oyun ruhundan dolayı teşekkür ediyorum " 

SİLİVRİ MAÇINDAN DA GALİBİYET BEKLİYORUM

Hafta sonunda grubun güçlü takımlarından Silivrispor'u konuk edeceklerini hatırlatan Cezayir, " Deplasmandaki galibiyetin ardından iç sahamızda da ilk puan ve galibiyeti almak istiyoruz. hafta boyunca ciddi bir hazırlık süreci yaşayacağız. Bu maçımızı çok önemsiyoruz, İnşallah alacağımız galibiyetle bir seri başlatmak istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum