BEYKOZ İSHAKLISPOR'DA İLK MAÇ HEYECANI HAKİM

TFF 3.Lig 2.Grubunda mücadele edecek olan Beykoz İshaklıspor'da Bolu-Abant Kampı tamamlandı ve Bordo-Mavili Kafile İstanbul'a dönüş yapıp dinlenmeye çekildi.

BEYKOZ İSHAKLISPOR'DA İLK MAÇ HEYECANI HAKİM
01 Eylül 2024 - 01:41
Tarihinde ilk kez Profesyonel Ligde çıkılacak ilk resmi müsabaka için heyecanlı bir bekleyişe geçen Beykoz temsilcisinde Futbolcuların Lisans İşlemleri devam etmekte.

Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel Profesyonel Ligde mücadele edeceklerini ancak buruk bir mutluluk yaşadıklarını ifade ederken, " Bilindiği üzere Beykoz İlçemizde uzun yılların ardından yaşadığı şampiyonluk ile profesyonel lig heyecanını geri getirmiştik. Ancak maçlarımızı oynamayı beklediğimiz Beykoz Stadında, tadilata girileceği gerekçesi ile maçlarımızı Beykozlu futbolseverler önünde oynama hakkımız ortadan kalktı. Bu süre zarfında Beykoz Stadında hiçbir çalışma tadilat izi olmamasını da manidar buluyoruz. Hiç olmazsa sezonun ilk maç heyecanını burada yaşamak isterdik. Mecburen bir saha göstermemiz gerektiği için Alemdağ Stadını bildirdik. 7 Eylül Cumartesi günü Saat 16.30'da başlayacak maçta Türk Metal 1963 Takımını konuk edeceğiz. İnşallah alacağımız galibiyete lige 3 puanla başlamak istiyoruz " diye konuştu.

Bordo-Mavili ekibin Başkanı Ali Cinel, Beykozlu futbolseverleri ilk maçlarına davet ederken, " Beykoz İlçemizdeki tüm takımlar için 2024-25 Sezonun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin. " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum