BEYKOZ İSHAKLISPOR BEYLERBEYİ MAÇINA KİLİTLENDİ

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Lideri Beykoz İshaklıspor ile son sırada yer alan Haliçspor'un Beykoz Stadındaki mücadelesinde 6-1'lik skorun ardından 7 gole imza atılmıştı. 

BEYKOZ İSHAKLISPOR BEYLERBEYİ MAÇINA KİLİTLENDİ
23 Nisan 2024 - 23:29
Beykoz İlçe temsilcisinde Başkan Yardımcısı Selim Şimşek ile Teknik Direktör Aydın Dursun önce Haliçspor ardından Beylerbeyi maçına ilişkin düşüncelerini paylaştılar.

ŞİMŞEK, “ BEYLERBEYİ MAÇINDAN ALACAĞIMIZ 3 PUAN BİZİ RAHATLATIR “

Beykoz İshaklıspor Başkan Yardımcısı Selim Şimşek stada gelenlerin keyif aldığı bir müsabaka yaşandığına vurgu yaparken, " Öncelikle kendi takımımız ile birlikte, Haliçspor'un genç futbolcularını da kutlamak isterim. Sadece futbol düşünülen bir maç yaşandı, bir birinden güzel 7 gole imza atıldı. Artık son 3 maça girmiş bulunmaktayız. Bu andan sonra yüzde yüz konsantre ile şampiyonluk yolunda 270 dakikalık mücadeleye kilitleneceğiz. Şampiyonluğu sonuna kadar hak eden bir takımız. Cuma günü deplasmanda oynayacağımız Beylerbeyi maçından alacağımız 3 puan bizi oldukça rahatlatacak " diye konuştu.

DURSUN, “ BİR SÜRPRİZ YAŞAMAK İSTEMİYORUZ “ 

Bu arada Bordo-Mavili ekipte Teknik Sorumlu Aydın Dursun ise erken gol bulmak için telaşlı başladıkları oyunda ilk golün ardından tüm streslerinin sona erdiğini söylerken, " Her iki takım da sadece futbol oynamaya odaklanınca ortaya keyifli bir oyun çıktı. Haliç takımı sporcuları da yetenekli gençlerden oluşmuş. 6 gollü galibiyete imza attık ancak en az bir o kadar da başta kalecileri olmak üzere pek çok pozisyonumuzu da savuşturdular. Bu maçı da artık geride bıraktık, önümüzde son derece önemli 3 maçımız olacak. Bu andan sonra kötü bir sürpriz kimse yaşamak istemez ve bunun için de bu süreçte çok iyi bir antrenman dönemi yaşayacağız. Kafamızda 3 maçlık periyot dışında başka da bir şey olmayacak. Beylerbeyi ile yapacağımız maçın hazırlıkları devam ediyor. Herkes müsabakanın öneminin farkında, Beykoz’a mutlu dönmek istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum