BEYKOZ İSHAKLISPOR, BARIŞ MEMİŞ'İ KADROSUNA KATTI

TFF 3.Liginin yen temsilcilerinden olan Beykoz İshaklıspor 2024-25 sezonu transfer döneminde önemli bir isim ile anlaştı...Barış Memiş

BEYKOZ İSHAKLISPOR, BARIŞ MEMİŞ'İ KADROSUNA KATTI
04 Ağustos 2024 - 23:00 - Güncelleme: 04 Ağustos 2024 - 23:05
1990 Akçaabat doğumlu olan Barış Memiş futbola Trabzonspor altyapısında başlayıp tüm yaş kategorilerinin ardından A Takıma yükselip profesyonelliğe geçiş yapmıştı.

Trabzonspor bünyesindeki iken Karşıyakaspor, 1461 Trabzonspor takımlarında oynadıktan sonra Bordo-Mavili takımdan ayrılıp sırasıyla Kayseri Erciyesspor, 1461 Trabzonspor, Adanaspor, Eyüpspor, Yomraspor, Sarıyer ve son olarak da Eskişehirspor'da forma giymişti.

34 yaşındaki deneyimli oyuncu İstanbul'un Beykoz İlçesin Küçük Trabzon olarak bilinen Beykoz İshaklıspor ile anlaşarak bir kez daha Bordo-Mavi forma ile buluşmuş oldu.

Takımı ile Bolu'da kampta olan yetenekli futbolcu deneyimi ile genç futbolculara da takımda katkıda bulunma düşüncesinde.

Beykoz İshaklıspor Genel Kaptanı Refik Cinel, transfere ilişkin yaptığı açıklamada, " Son derece tecrübeli bir isim olan Barış Memiş'in bu sene takımımıza büyük katkısı olmasını bekliyoruz. Kariyeri ve başarılı futbolu ortada olan bir yetenek, anlaşma her iki taraf içinde hayırlı olsun " diye konuştu.

HABER TALİP ERCAN

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum