BEYKOZ'DA BİR ZEHRA ANNE KLASİĞİ

İstanbul Beykoz'da okul öncesi eğitim hizmeti veren Özel Paşabahçe Anaokulu yıl sonu etkinliğinde miniklerin gösterileri velilerin büyük beğenisini aldı. Gönlünü eğitime ve çocuklara adayan Zehra Anne (Mökükcü) her yıl olduğu gibi eğitim kadrosuyla bu yılda büyük bir beğeni ile alkışlandı

04 Haziran 2024 - 23:16 - Güncelleme: 05 Haziran 2024 - 00:45
2010 yılında Özel Paşabahçe Anaokulu ismiyle hizmete açılan Kurum, çocukların okulöncesi dönemde aldıkları kaliteli eğitimi odak noktasına koymuş.
Heryıl sahne arka fonunda gökkuşağı (7 renk) kullanan kurum gökkuşağını tanımayacak kadar cahil bir o kadar da  kötü niyetlikişilerin hain saldırısına uğramışlardı.Halbuki eğitmde her obje eğitim amaçlıdır. bu saldırıda oldukca üzülüne Zehra anne ve Ömer dede,bu yıl kırmızı beyaz fon üzerinde kalpleri kullandı.

Özel Paşabahçe 'hakkımızda ' bölümünde şöyşle yazıyor;
 

Vizyonumuz;
Kişilikli nesiller yetiştirmek için alanında uzman eğitimcilerle çocuklarımıza değerler eğitimini vermek ve gelecek için Biricik nesiller yetiştirecek öncü kurumlardan biri olmak.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurum olarak, evrensel ilkeler ışığında daima mükemmele doğru ilerlemek, tüm fiziksel donanımlarıyla araştırmacı ruhun çeşitli projelerle desteklendiği, sanatı ve kültürü içine sindirmiş, bilgide yetkin ekibiyle gelişen bir okul olma kimliğini sürdürmek.

Misyonumuz;
Düşünen, sorgulayan, araştıran sorumluluklarının bilincinde ailesine, vatanına, milletine hatta tüm dünyaya saygılı milli ve manevi değerlere sahip öncü bireyler yetiştirmektir.

2010 yılında hizmete giren okulumuz, 2000'li yılların getirdiği hızlı değişimi takip edebilecek Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş ve varlığının önemini ve değerini kavrayan, bilgiyi öğrenme yollarını keşfeden, bilgiden yeni bilgiler üretebilen, çağın yenilikleriyle sahip olduklarının sentezini yapabilen, kendini tanıyan ve ifade edebilen, başkalarına saygılı, sorumluluk bilinci gelişmiş, dikkatli duyarlı ve düşünceli, doğayı tanıyan, kendi ile barışık, özsaygısı gelişmiş, kendini geliştirme isteğiyle dolu, sosyal sorumluluk sahibi bir nesil yetiştirmek için var olan bir eğitim kurumuyuz.

 Zehra Anne öyle içselleştirilmişki veliler bile Zehra Anne olarak sesleniyor.bu yıl 2024 te Beykoz Acrkent Doğa koleji konferans salonunda düzenlenen etkinik bilenler tarafından işte bir Zehra Anne klasiği daha diyerek başarlı çabaları takdir topladı.

Haber ; Yaşar Kaba

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum