BEYKOZ'DA BİR PİLAV GELENEĞİ DE GÜMÜŞSUYU MAHALLESİNDE BAŞLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından değişen muhtarlıklardan olan Gümüşsuyu'nda Yeni Muhtar Zekiye Kambur ilçenin özellikle eski köy statülü yerlerinde uzun yıllardır devam eden Pilav Günü etkinliklerine mahallesini de dahil etme düşüncesinde.

BEYKOZ'DA BİR PİLAV GELENEĞİ DE GÜMÜŞSUYU MAHALLESİNDE BAŞLADI
17 Haziran 2024 - 22:41
Gümüşsuyu Mahallesinde Kurban Bayramının 2.Gününde Öğle Namazı sonrasında Merkez Caminde Kuran-ı Kerim Programı ile başlayan Bayram Pilavı etkinliğinin ikinci aşaması Muhtarlık Binası önünde gerçekleşti.

Gümüşsuyu Mahallesi Sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği Pilav Günü etkinliği Mahalleye giren ana yol üzerinde olunca Bayram Ziyareti için mahalleye gelen konuklarda mola verip güne katkıda bulundular.

Gümüşsuyu Mahallesi Muhtarı Zekiye Kambur 2 saatlik süre zarfında yapılan pilav dağıtımı sonrasında yaptığı açıklamada, " Muhtar olmadan önce mahallemizde önemli değişikliklere de imza atacağımızı ifade etmiştim. Bu sebeple dini ve milli bayramlarda ön planda olan mahalleler arasında olmak istiyoruz. Bunun ilk yansımasını da uzun yıllar devam etmesi bir gelenek haline gelmesini beklediğimiz Bayram Pilavı etkinliği ile yaşatmış olduk." diye konuştu.

MUHTARDAN AZALARINA TEŞEKKÜR VAR!

Pilav Günü etkinliğine katılan herkese teşekkür eden Muhtar Zekiye Kambur, " Öncelikle Muhtar azalarımıza teşekkür etmek istiyorum. El birliği ile çok sıcak bir havada çok çalışıp mahallemize yakışır bir etkinlik yapmış olduk. Mahallemiz sakinleri de hoş sohbetleri ile güne renk kattılar. Mahallemizin adının bundan sonra ilçe kamuoyunda sıklıkla duyulacağını söylemek isterim " dedi.

Etkinliğe Beykoz Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Beykoz Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf ile Beykoz'un Siyaset ve İş Dünyasındaki tanınmış simalarından Elif Çelik'te katılanlar arasında idi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum