BEYKOZ BELEDİYE HENTBOL KONYA MAÇINA KİLİTLENDİ

THF ( Türkiye Hentbol Federasyonu ) Erkekler Hentbol Süper Ligde hafta sonunda evinde Konya BBSK Takımını konuk edecek olan Beykoz Belediyespor'da hazırlıklar devam ediyor.

BEYKOZ BELEDİYE HENTBOL KONYA MAÇINA KİLİTLENDİ
26 Eylül 2024 - 19:45
Boğaziçi ekibinde Takım Menajeri Cengiz Hatırnaz yaptığı açıklamada deplasmanda oynadıkları İzmir BBSK karşılaşmasından alınan farklı galibiyetin takım üzerinde pozitif yönde bir etki yarattığına vurgu yaparken, " Takım olarak güzel bir maç çıkarıp haklı bir galibiyete imza attık. Bu andan sonra güzel bir seri yakalamak istiyoruz. Pazar günü evimizde oynayacağımız Konya BBSK karşılaşmasından galibiyetle ayrılıp Köyceğiz deplasmanına daha da motive olmuş şekilde gitme düşüncesindeyiz. Pazar günü her zaman olduğu gibi Beykozlu sporseverlerin tribünde yerini alıp destek vermesini bekliyoruz " şeklinde konuştu.

Beykoz Belediyesi SK Asbaşkanı Uğur Gökdemir ise yapmış olduğu açıklamada, " Beykoz Belediyesi olarak Hentbol sporuna katkı vermeye, renk katmaya devam ediyoruz. Hafta sonunda Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda bir kez daha sporseverlere heyecanlı ve çekişmeli bir müsabaka izlettirmek istiyoruz. Alacağımız galibiyetle bundan sonraki müsabakalarımız için de moral-motivasyon depolamış olacağız " dedi.

Beykoz Belediyesi-Konya BBSK müsabakasının başlama saati ise 16.00 olarak açıklandı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum