BEYKOZ ANADOLU SPOR A.Ş. RESMEN TFF 2.LİGİNDE

Bu sezon Tuzlaspor A.Ş. Takımını satın alarak TFF 2.Liginde maçlara çıkmaya başlayan Beykoz futbol takımın bir süreci daha resmen tamamlayıp bundan sonraki karşılaşmalarına Sarı-Siyah Forma ve Beykoz Anadolu Spor A.Ş. ismi ile çıkma hakkını elde etti.

BEYKOZ ANADOLU SPOR A.Ş. RESMEN TFF 2.LİGİNDE
26 Eylül 2024 - 19:15
Birkaç aylık süre zarfında ilçe spor kamuoyu ve Beykoz'a gönül veren cefakar taraftarlar adının ve renginin Beykoz olmaması nedeniyle maçlara gitmiyor idi.

Beykoz Spor Kulübü Yönetimi tarafından kamuoyuna kimi zaman haftada birkaç kez yapılan açıklamalar ile yaşanan süreç açıklanmakta idi. Ticari Sicil ismi Tuzlaspor A.Ş.'den Beykoz Anadolu Spor A.Ş.'ye dönüştükten sonra bu kez TFF tarafından onay beklenmekte idi.

Sonunda Beykoz camiasının beklediği haber geldi ve takım hem renklerine hem de ismine TFF onayı ile de kavuşmuş oldu.

Bu arada bu gelişmeler ışığında önemli bir nokta da Kulübün kurulduğu günden beri kullanılan armasının kullanılıp kullanılamayacağı konusu idi.

Beykoz Anadolu Spor A.Ş. 2024-25 Sezonunda kamuoyunda artık öğrenilen ve bilinen Onçeşme Armalı Forma ile maçlara çıkacak.

2025-26 Sezonundan itibaren ise Mevcut Beykoz 1908 A.Ş. ile resmi birleşme süreci gerçekleşecek. Bunun için Beykoz 1908 A.Ş.'nin yapılandırma sürecindeki borçlarının kapatılması gerekmekte. 

KOMBİNE KART SATIŞLARI BAŞLADI

Bu gelişmelerin ardından Beykoz Anadolu Spor A.Ş. Takımının Beykoz'da Dğal Çim Saha olmadığından Sancaktepe Stadında oynadığı maçlar için Kulüp tarafından Kombine Kart satışları da başlamış oldu. 

Bu konuda Sarı-Siyahlı Yönetim tarafından Sosyal Medya Hesaplarında paylaşılan açıklama ise şöyle ;


KOMBİNE KART SATIŞIMIZ BAŞLAMIŞTIR: ŞİMDİ SIRA SENDE
Beykoz Spor Kulübü olarak yeniden profesyonel liglere döndük. 
Adım adım hedefe doğru yürümenin coşkusu içerisinde 

KOMBİNE KARTINI ALARAK TAKIMINA DESTEK OL…
BİR OMUZ DA SEN VER…

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ VIP KOMBİNE KART: 10.000 TL
BEYKOZ SPOR KULÜBÜ MARATON KOMBİNE KART: 5.000 TL

Aşağıda yazılı hesap numarasına bağış yap, açıklama kısmına adını soyadını ve adresini yaz kombine kartın adresine gelsin…

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ 
Yapı Kredi Bankası Paşabahçe Şubesi
IBAN Numarası: TR 52 0006 7010 0000 0086 6828 24

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum