BEYKOZ A.Ş. ZORLU ADANA DEPLASMANINA HAZIR

TFF 2.Lig Beyaz Grupta 2.sırada yer alan Beykoz A.Ş. Takımında Teknik Direktör Eren Şafak önlerinde 3 maçlık çok önemli bir süreç olduğuna dikkatleri çekerken, bu maçlardan alınacak sonuçların hedeflerini daha da net kılacağını söyledi.

BEYKOZ A.Ş. ZORLU ADANA DEPLASMANINA HAZIR
12 Ekim 2024 - 15:09 - Güncelleme: 12 Ekim 2024 - 15:14
Bu sezon uzun yılların ardından yeniden profesyonel liglere ger dönüş yapan, ilk haftalarda prosedürler tamamlanana kadar Tuzlaspor olarak ligde müsabakalara çıkan Beykoz A.Ş. adı değiştikten sonra tribünlere dönüş yapan taraftarlarında beklentileri yükseltmişti.

Sarı-Siyahlı ekip hafta sonunda her ne kadar istediği yerde olmayan grubun büyük yatırımlarla kurulan güçlü takımlarından Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Fk ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Müsabakanın hazırlıklarına devam eden Boğaziçi Ekibinde Teknik Direktör Eren Şafak geldikleri son nokta ile ilgili ERHA BEYKOZ'a açıklamalarda bulundu.

" Bizim için ligde her maç önemli ancak diyeceğim o ki Adana 01 Takımı ile çok zorlu bir mücadele yaşayacağız. Bu maçtan alınacak sonuç ile hedefimizi daha net görmek, ortaya koymak istiyoruz. Biz 4 maçlık zorlu bir seriye başladığımızı düşünüyoruz ki bunun ilkinde geride kalan hafta sonunda 1461 Trabzon'u yenerek iyi bir başlangıç yaptık. Hafta sonunda Adana deplasmanımız olacak ardından Altınordu'yu evimizde konuk edip serinin son maçında ise yine lige büyük yatırımlar ile giren Sarıyer ile deplasmanda önemli bir maça çıkacağız. Bu 3 maçlık en iyi sonuçlarla ayrılmak istiyoruz, olası istenmedik sonuçlarda ise hedefimiz yeniden revize etme zorunda kalacağız " 

Bulut Yeşil İnşaat Adana 01 Fk-Beykoz A.Ş. Müsabakası 13 Ekim Pazar Günü Saat 15.00'de Tarsus İlçe Stadında oynanacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum