BAVYERA'NIN 200 YILLIK FESTİVAL RUHU İSTANBUL'A TAŞINIYOR

Athena, Kalben, Viyanalı VöcklaBLECH grubu, Paptircem, Yüksek Sadakat, ENGIN ve daha fazlası 4-5-6 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta.

BAVYERA'NIN 200 YILLIK FESTİVAL RUHU İSTANBUL'A TAŞINIYOR
10 Eylül 2024 - 17:14

KüçükÇiftlik Park’ın, Almanya’nın en köklü ve ünlü festivallerinden Oktoberfest’i, İstanbul’un merkezine taşıyan festivali Oktober in İstanbul’da sahne alacak sanatçılar açıklandı.

4-5-6 Ekim’de gerçekleşecek festivalde Athena, ENGIN, Yüksek Sadakat, Ayyuka, Mirkelam, Kalben, Sattas,  Emir Yargın: Klas Pop, Kolektif İstanbul, Melis Karaduman, Brek ve Paptircem sahne alacak. Oktober in İstanbul’da bu yıl ayrıca Viyanalı VöcklaBLECH grubu üç gün boyunca Oktoberfest ruhuna yakışan performanslarıyla İstanbullularla buluşacak.

Eğlence, lezzet, müzik ve kültürel deneyimin bir araya geldiği festivalde İstanbullular 200 yıllık bir geleneğin tadını çıkartacak. Wonder Wheel ve URU organizasyonuyla,Oktober in İstanbul’ Bavyera Tadında'nın katkılarıyla düzenleniyor.

Şehirde eğlencenin vazgeçilmez adresi KüçükÇiftlik Park, geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği Oktober in İstanbul ile bu yıl 4-5-6 Ekim 2024 tarihlerinde bir kez daha sezonun en eğlenceli etkinliklerinden birine ev sahipliği yapacak. Dekorlardan kostümlere, yeme içme alanlarından kesintisiz müziğe, yarışmalardan oyunlara kadar her şeyiyle İstanbullulara şehrin merkezinde yüzdeyüz Oktoberfest deneyimi vadeden Oktober in İstanbul, sevilen sanatçıların konserleriyle ve konser öncesi hareketli DJ performanslarıyla daha da renklenecek.

 

Nefesli çalgıları rock müzikle harmanladıkları tarzlarıyla tanınan Viyanalı parti grubu VöcklaBLECH, üç gün boyunca eğlenceli ve enerjik performanslarıyla Oktoberfest ruhunu yaşatmak için festival sahnesinde olacak.

4 Ekim Cuma günü Türk rock müzik tarihinin en köklü gruplarından Athena, her zamanki enerjik sahne performanslarıyla Oktober in İstanbul sahnesinde olacak. Öncesinde Türkiye psikedelik müziğini funk, dub, arabesk ve Afrobeat gibi türlerle harmanlayan Ayyuka ve eğlenceli performansıyla, reggae, caz, ska, dub ve rock formlarını bir potada eritebilmeyi başaran Sattas gruplarının sahne alacağı günün açılışını ise güçlü sesi, müziği ve özgün görsel dünyasıyla öne çıkan Melis Karaduman yapacak.

Festivalin ikinci gününde, 5 Ekim Cumartesi günü, Alman-Türk indie rock’ını psychedelic rock ile başarıyla buluşturan ENGIN grubu heyecan verici çok kültürlü müziğini KüçükÇiftlik Park’ta dinleyicilerle paylaşacak. Öncesinde, şarkıları ve tarzıyla pop müziğin fark yaratan yıldızlarından Mirkelam’ın ve “Klas Pop” projesiyle Emir Yargın’ın İstanbullularla buluşacağı sahnenin bir diğer konuğu ise darkwave, synthpop, dreampop ve daha birçok türü birleştiren nadide tarzıyla Brek olacak.

6 Ekim Pazar günü ise Oktober in İstanbul’da ülkemizin en köklü gruplarından Yüksek Sadakat; muhteşem sesi ve benzersiz besteleriyle her şarkısında insanı bambaşka diyarlara götüren Kalben; yerli sahnenin en eğlenceli gruplarından Kolektif İstanbul ve eğlencesi, enerjisi ve doğallığıyla özellikle genç neslin hayranlıkla takip ettiği Paptircem sahne alacak.

Wonder Wheel ve URU organizasyonuyla, Bavyera Tadında katkılarıyla düzenlenen Oktober in İstanbul’un kapı açılış saati 14.00.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum