BAŞKAN AKPOLAT: ''BEŞİKTAŞ'TA İTFAİYE VE AMBULANSIN GİRMEDİĞİ SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ''

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Haziran ayı belediye meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Beşiktaş’ta yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Rıza Akpolat, ilçenin en kalabalık yerlerinden biri olan Ihlamurdere Caddesi’yle ilgili olarak yayaların, engellilerin ve 65 yaş üstü vatandaşlar için konforlu bir alan haline getireceklerini söyledi.

BAŞKAN AKPOLAT: ''BEŞİKTAŞ'TA İTFAİYE VE AMBULANSIN GİRMEDİĞİ SOKAK BIRAKMAYACAĞIZ''
25 Haziran 2024 - 19:16
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, haziran ayı belediye meclisi toplantısında ilçede yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında detayları paylaştı.

Beşiktaş’ta itfaiye ve ambulansın girmediği sokak bırakmayacağız diyen Başkan Rıza Akpolat, Ihlamurdere Caddesi’nin yayalara uygun bir şekilde düzenleme yapılacağını belirterekşunları söyledi:

‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Genel Sekreteri ve Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanlarıyla birlikte bizleri ziyaret etti. Beşiktaş’ta yerine getirdiğimiz projeleri inceledik. Hayata geçireceğimiz projeleri inceledik, altyapı hizmetlerini gözden geçirdik. Yeniden düzenleyeceğimiz alanları belirledik. Önceliklerimizi belirledik, Ihlamurdere Caddesi’nin hem altyapısı eski olan su kanallarının doğru bağlantıları çünkü oradaki alanların birçoğu özel mülkiyet, özel mülkiyetten kaynaklı yanlış imalatlar var. Dolayısıyla oradaki yaşanılan şu anda ufak tefek sorunlar varsa da kaynağı bunlar. Özel mülkiyet alanlarına İSKİ’nin girme yetkisi yok. Şimdi biz bu çalışma kapsamında oradaki düzenlemeyi de yapacağız."

‘’IHLAMURDERE CADDESİ’Nİ KONFORLU BİR ALAN HALİNE GETİRECEĞİZ’’
Bu düzenlemeyi yaparken aynı zamanda Beşiktaş’ta Ihlamurdere Caddesi’nde özellikle buradan da ifade etmiş olayım. İtfaiye ve ambulansın girmediği hiçbir sokağı bırakmayacağız. Dolayısıyla orada kamunun alanlarını açacağız, oraya uygun hale getireceğiz. Hem orada vatandaşın yaya geçidini engelli geçişini özellikle 65 yaş üstü komşularımızın rahat erişimini sağlayacak, konforlu bir yer haline dönüştüreceğiz. Bunun takvimini önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Kaymakamlığımız, İlçe Emniyet
Müdürlüğümüz, İstanbul Büyükşehir Belediyemizle beraber hem altyapısını hem üst yapısını cephe rehabilitelerini, yaya ve engelli geçişlerini hepsini bir arada düzenleyip parça parça değil hepsinin bir arada koordine içerisinde çalıştığı bir programı hayata geçireceğiz. Buradan bunun bir anlamda müjdesini vermiş olalım.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum