BAŞARILI OYUNCU SEVTAP ÇAPAN YAZDIĞI ÇOCUK KİTAPLARI İLE ZİRVEDE

Kırmızı Türk Spikerlik Dünyası tarafından düzenlenen “ Altın Başarı Ödülleri” programı İstanbul Cem Karaca Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Çeşitli kategorilerde ödüller sahiplerine takdim edildi.

BAŞARILI OYUNCU SEVTAP ÇAPAN YAZDIĞI ÇOCUK KİTAPLARI İLE ZİRVEDE
07 Temmuz 2024 - 20:57
Düzenlenen törende oyuncu ve yazar Sevtap Çapan kaleme aldığı çocuk kitaplarıyla “ Yılın En İyi Çocuk Kitabı Yazarı” ödülüne layık görüldü.

Törende konuşan Sevtap Çapan şu sözlere yer verdi “ Öncelikle Cengizhan beye ve ekibine teşekkür ediyorum. Oyunculuk hayatımın yanında yazmaya da başladım. Dört yıldır bu maceram sürüyor. Bu üçüncü ödülüm, çok mutluyum, çok keyifli. Çocuk kitabı o kadar özel ki…büyükler için yazıyorum, bizler için yazıyorum, kendim için yazıyorum. Ama çocuklar için yazmak, çocuklar için bir şey yapabilmek ve çok dikkatli olmak gerekiyor. Bu bizim sorumluluğumuz olduğu için ve bu sorumluluğu üstlendiğimde böyle bir ödüle layık görülmek beni oldukça mutlu etti. Teşekkür ediyorum, ödüle layık görülen tüm dostlarımıza tebriklerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bu özel gecede  ; CNN Türk Spikeri Tunç Arslanalp “ Yılın En İyi Erkek Haber Spikeri”,       aktör Sefa Zengin “ Yılın En İyi Erkek Dizi Oyuncusu”, a Haber Spikeri Merve Özkan “ Yılın En İyi Kadın Haber Spikeri”, Özkan Ak ve Hakan Altuntaş “ Yılın En İyi İnovatif Projesi”, Fenerbahçe Tv spikeri Selen Gül Dayıoğlu “ Yılın En İyi Spor Spikeri”  gibi  sanat, medya, iş dünyasından daha birçok ünlü isim ödül aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum