ALPER ALPARSLAN'DAN "NARİN" ŞARKİSİ

Sevilen sanatçı Alper Alparslan, ailesi tarafından öldürülen Narin için duygu dolu bir şarkı besteledi. Sanatçının, Narin’in fotoğraflarıyla yayınlanan bu eseri, bestesi, sözleri ve verdiği güçlü mesajlarla büyük beğeni topladı ve Türk halkının duygularına tercüman oldu.

ALPER ALPARSLAN'DAN "NARİN" ŞARKİSİ
21 Eylül 2024 - 17:06 - Güncelleme: 21 Eylül 2024 - 18:11
Alparslan, yaptığı açıklamada; hem bir insan hem de bir baba olarak bu acı olaya kayıtsız kalamadığını belirtti. Özellikle aynı yaşlarda bir kız çocuğu babası olmasının da,  acıyı daha derinden hissetmesine neden olduğunu ifade eden Alparslan, şu sözlerle duygularını dile getirdi:

“Yürekler parçalanarak şahit olduğumuz bu elim olayda, Narin meleğimizimin yaşadıklarına duyarsız kalamadım. Bu şarkımı Narin’in anısına, başta Filistin'de olmak üzere, öldürülen, bombalanan, zulme uğrayan, tacize ve tecavüze maruz kalan, katledilen tüm masum, suskun ve mazlum çocuklarımıza ithaf ediyorum. Suçluların ve katillerin asla cezasız kalmamasını diliyorum.”

Alper Alparslan’ın "Narin" şarkısı, yaşanan trajik olaylara karşı bir tepki ve duyarlılık mesajı olarak büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum