AHMET ÜMİT TATAVLA MEYHANESİNİ MEYHANE ELSEWHERE TAŞIYOR

Çevrimiçi mekânlarıyla uzakları yakın eden sosyal video platformu gather-in, 31 Ekim Perşembe akşamı 21.00’desürpriz ve çok özel bir buluşmaya ev sahipliği yapacak

AHMET ÜMİT TATAVLA MEYHANESİNİ MEYHANE ELSEWHERE TAŞIYOR
18 Ekim 2024 - 16:06

Ahmet Ümit, Başkomser Nevzat’ı ve Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan serinin yeni kitabı Yırtıcı Kuşlar Zamanı’nı konuşmak üzere platforma konuk olacak; Memet Ali Alabora ve Tan Morgül’ün mekân sahipliği yaptığı Meyhane Elsewhere bir akşamlığına Tatavla Meyhanesi’ne dönüşecek.

Başkomser Nevzat’ın gecesiyle gündüzüyle birbirine karışmış zorlu hayatını katlanır kılan güzel Evgenia’nın Tatavla’sını, bir akşamlığına Ahmet Ümit’le birlikte deneyimlemek için detaylar gatherin.life adresinde!

Dijital dünyanın sosyalleşme platformu gather-in, çevrimiçi mekânlarında dünyanın dört bir yanından aynı ilgi alanına sahip kişileri bir araya getiriyor. Her geçen gün açılan farklı mekânlar ve her zevke hitap eden buluşmalarla hızla büyüyen gather-in’in global mahallesinde insanlar ilgi alanlarına göre hem dijital ortamda farklı mekânlarda bir araya gelip sosyalleşme hem de kendi̇ çevrimiçi mekânını açma ve dünyanın her tarafından konuklarını çevrimiçi ağırlama imkânı buluyorlar.

Polisiye edebiyatın en güçlü kalemlerinden Ahmet Ümit, 31 Ekim 2024 Perşembe akşamı saat 21.00’de gather-in’de, Memet Ali Alabora ve Tan Morgül’ün mekân sahipliği yaptığı Meyhane Elsewhere’de okurlarıyla buluşacak. Ümit, bir akşamlığına Tatavla Meyhanesi’ne dönüşecek olan mekânda, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan yeni romanı Yırtıcı Kuşlar Zamanı’nı ve bu kitapla yeniden okurlarla buluşan gözü pek karakteri Başkomser Nevzat’ı, sevenleriyle birlikte konuşacak. Buluşmaya katılmak için detaylar, gatherin.life adresinden takip edilebilir.

Yeni kitabı Yırtıcı Kuşlar Zamanı’nda Ahmet Ümit, Türkiye’nin yıllardır mustarip olduğu toplumsal hastalıkların röntgenini çekiyor. Başkomiser Nevzat bu kez ailesini katledenlerin izini sürerken bir yandan da günümüz Türkiye’sinde yaşanan çürümeyle mücadele ediyor. Yırtıcı Kuşlar Zamanı, kitaplarında polisiyeyi arkeoloji, mitoloji, tarih gibi farklı alanlarla besleyen Ahmet Ümit’in kaleminden bir “Yeni Türkiye” portresi; siyasetçisinden taksi şoförüne varıncaya dek, bir 21. yüzyıl Türkiye tarihi.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum