A.HİSARI İDMANYURDU, BAYRAMPAŞA TEKNİK MAÇINDAN UMUTLU

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda mücadele edecek olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da hafta sonunda gerçekleşecek Bayrampaşa Teknik karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor.

A.HİSARI İDMANYURDU, BAYRAMPAŞA TEKNİK MAÇINDAN UMUTLU
25 Eylül 2024 - 23:27
Yeşil-Sarılı ekipte Kulüp Başkanı İlker Güner, " Teknik ve İdari anlamda sezonun ilk maçına hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Bu sezon da şampiyonluk hedefi ile yola çıkıyoruz. İnşallah camiamız için güzel neticeler veren bir sezon yaşarız. Heyecanımız büyük, hazırlık döneminde sık, sık yapılan maçlar ile takım kadrosu ve oyun anlayışı oturmuş durumda. Sezona 3 puanla başlamak çok güzel olur " diye konuştu.

Boğaziçi Ekibinde Teknik Kadronun iki ismi Ulaş Kar ve Taygun Kuşdemir ise yaptıkları ortak açıklamada, " Anadoluhisarı İdmanyurduspor gibi Türk Futbolunun Asırlık Çınarlarında görev yapacak olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlıyız. İyi ve alternatifli bir kadromuz var. Hazırlık sürecinde eksik yönlerimizi giderdiğimize inanıyoruz. Tabii ki sezonun ilk maçları her zaman takımlar için son derece önem arz etmekte...biz de evimizdeki ilk maç ile 3 puanla lige girmek istiyoruz. Bayrampaşa Teknik geçmiş yıllarda genç kadrosu ile çok koşan bir takım görüntüsünde idi. Bizim de her oyun anlayışına karşı hamlelerimiz var. " diye konuştular.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum