A.HİSARI CAMİASI ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİ

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda hafta sonunda Boğaziçi Üniversitesi A.Hisarı Stadında konuk ettiği Çekmeköyspor'u farklı geçen Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü camiası hem heyecan hem de mutluluk yaşadı.

A.HİSARI CAMİASI ŞAMPİYONLUK İÇİN KENETLENDİ
17 Ekim 2024 - 23:26
İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Boğaziçi Ekibinin Başkanı İlker Güner, " Bu galibiyet bizleri son derece mutlu etti. Rakibimiz olan Çekmeköy'de güçlü kadrosu ile hedefi olan bir takımdı ve bir çıkış yakalamak istiyordu, ancak buna imkan tanımadık. Futbolcu kardeşlerimi ve Teknik kadrodaki isimleri kutluyorum, galibiyet camiamıza hayırlı olsun " diye konuştu.

Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübünün Türk Spor Tarihinin Asırlık Çınarlarından, köklü bir maziye sahip bir camia takımı olduğuna vurgu yapan Başkan Güner, " Ben ayrı bir parantezde tribünlere gelip takımlarına destek olan semtimiz sevdalılarına açmak istiyorum. Her golden sonra onlarda sevinip heeycan yaşadı bizler de...bu birlik beraberlik ruhunu muhafaza ettiğimiz müddetçe bileğimiz bükülemez. Büyük Hisar Camiası için - O sene bu sene - " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum