23 NİSAN BEYKOZ'DA COŞKU İLE KUTLANDI

Tüm Yurtta olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı neşeli ve renkli görüntüler eşliğinde kutlandı.

23 NİSAN BEYKOZ'DA COŞKU İLE KUTLANDI
23 Nisan 2024 - 23:08
Beykoz İlçesindeki programlara vatandaşları katılımı yüksek olurken ilçe yerel yöneticileri her 23 Nisan'da olduğu gibi makamlarını çocuklara verdi.

Günün ilk programı Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitleri Meydanında gerçekleşti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrasında kurumlar çelenklerini anıta bıraktı.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 20 yılın ardından ikinci kez Beykoz Belediye Başkanı olarak katıldığı kutlamalar kapsamında Başkanlık makamını önce Liv Koleji öğrencisi Aren Demir'e ardından ise Şehit İsmail Kefal İlkokulu Öğrencisi Rümeysa Bayram’a devretti.

Tören alanındaki programa CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan ve İlçe Yönetcileri, Meclis Üyeleri katıldı. Ak Parti Beykoz İlçe Başkanlığı İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ve aralarında Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinin de olduğu ilçe yönetim kurulu üyeleri ile katılım sağladı. MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi’de çalışma arkadaşları ile törende yerini alan bir başka isim idi.

Öte yandan Gün İçinde Çubuklu Silolarındaki etkinlik programına katılım yüksek oldu. Akşam üzeri Beykoz Belediyesi Etkinlik Alanında 23 Nisan'a özel bir Müzik Programı gerçekleşti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum