12 ŞEHDİMİZ VAR ACIMIZ BÜYÜK SABIRLAR DİLİYORUZ

Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen hain saldırıda iki günde 12 asker şehit oldu. Saldırı sonrasında bölgede operasyon başlatılırken hava harekatında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler saldırıda hayatını kaybeden şehit askerler için taziye mesajı yayınladı. İşte şehit olan askerlerin isimleri, kimlikleri

12 ŞEHDİMİZ VAR ACIMIZ BÜYÜK SABIRLAR DİLİYORUZ
24 Aralık 2023 - 11:51

TOKAT VE ZONGULDAK

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca'nın (23) acı haberi, Tokat’ın Almus ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı’nın (31) acı haberi ise Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde aile apartmanında yaşayan eşi Seda Yazıcı (31) ve annesi Miyase Yazıcı ile 3 kardeşine ulaştı. Şehit İsmail Yazıcı'nın 4 ay önce evlendiği, eşinin 3 aylık hamile olduğu belirtildi.

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe Kilit Harekatı bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca, şehit oldu. Karaca'nın acı haberi, Tokat’ın Almus ilçesine bağlı Ormandibi köyünde yaşayan ailesine ulaştı. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Zahide ve Ahmet Karaca çiftinin 7 çocuğundan biri olan Yasin Karaca'nın memleketinde bugün son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum